Доступність посилання

ТОП новини

Невідомі у Харкові пропонують автопідвезення до виборчих дільниць


На під’їздах житлових будинків по вулиці «Зернова» – це 173 виборчий округ – розвішані оголошення з пропозиціями організованого підвозу до їхньої дільниці.

Хто пропонує такий сервіс, голові виборчої дільниці № 631336 Ігорю Павлову – невідомо. Він наголошує, що такої послуги виборчкоми та Окружкоми жителям не пропонують, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Автобус, який привіз виборців до дільниці, тільки вже в іншому районі Харкова помітили спостерігачі організації «Світовий конгрес українців». За словами представника цієї організації Валентина Сторчака, такий білий автобус вони бачили поруч із 54 школою, де розташовані дві виборчі дільниці – № 631247 і № 631248 (Вулиця Старошишківска, 8, ці дільниці належать 169 округу).

Щойно вони почали з’ясовувати у водія та представників виборчої комісії, що тут відбувається, то люди одразу почали поспішати до автобуса.

«Остання людина, що застрибнула до автобуса на останок вигукнула: «При совєтах і при помаранчевих теж підвозили людей», – розповів спостерігач Валентин Сторчак.
XS
SM
MD
LG