Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК розпочала оприлюднення попередніх результатів виборів


На чергових парламентських виборах в Україні Партія регіонів набирає 58,28% голосів виборців. «Батьківщина» набирає 11,24%, КПУ – 15,06%, «УДАР» – 6,18%, «Свобода» – 3,13%. Такими є результати Центральної виборчої комісії за підрахунком 0,22% протоколів.

Як повідомив член ЦВК Андрій Магера, такі дані – підсумки підрахунку голосування у низці лікарень та виправних закладів.

Магера також розповів, що у день голосування комісія отримала 7 скарг, зокрема по 2 скарги з Харківської, Київської областей та Києва, а також одну скаргу з Донецької області.

Тим часом органи внутрішніх справ зареєстрували 237 повідомлень про порушення на виборах. Як повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ, найбільше таких звернень зафіксували у Києві, натомість жодного порушення не зафіксували у Волинській та Миколаївській областях.

Серед звернень про порушення, зареєстрованих правоохоронцями, найчастіше фігурували повідомлення про незаконну агітацію, підкуп виборців, порушення виборчого законодавства та хуліганські прояви.


XS
SM
MD
LG