Доступність посилання

ТОП новини

В УДАРІ заявляють про фальсифікації на користь Довгого


Лідер партії УДАР Віталій Кличко заявляє про те, що в 214 окрузі столиці робиться все можливе, щоб сфальсифікувати вибори на користь Олеся Довгого.

За словами Кличка, які цитує прес-служба УДАРу, в цьому окрузі впевнено перемагає єдиний кандидат від опозиції, представник УДАРу Віктор Чумак. «За всіма нашими даними Чумак має найвищу підтримку виборців. У цьому ж окрузі балотується такий неоднозначний персонаж, як колишній секретар Київради Олесь Довгий», – цитує Кличка прес-служба УДАРу.

За його словами, перемогу Чумака хочуть вкрасти шляхом вимоги уточнення протоколів ДВК на тих дільницях, де лідирує кандидат від УДАРу та внесенням недостовірної інформації до бази даних ЦВК.

Кличко наголосив, що на цьому та на інших мажоритарних округах партія фіксувала масштабні фальсифікації. «Була величезна кількість людей, що брала участь у так званих каруселях, багато виборців раптово похворіли. Тому, на жаль, в такій «боротьбі» виграють менше наших мажоритарників, ніж ми розраховували», – сказав Кличко. Він зауважив, що сьогодні можна говорити про те, що УДАР отримає мінімум п’ятьох кандидатів-мажоритарників.

Детальніше про вибори парламенту в Україні читайте на Живому блозі Радіо Свобода.
XS
SM
MD
LG