Доступність посилання

ТОП новини

Антирекорд: в окрузі, де балотується Губський, не порахували ще й половини голосів


Увага спостерігачів за дотриманням законності на виборах перемістилася до окремих мажоритарних округів. Більшість окружних виборчих комісій уже завершила свою роботу і оголосила імена переможців.

Натомість у кількох округах підрахунок триватиме ще й сьогодні. У 223-му окрузі в Києві ще не підрахували майже чверть голосів. За даними, оприлюдненими на сервері ЦВК, перед веде самовисуванець Віктор Пилипишин, який на 639 голосів випереджає свободівця Юрія Левченка.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, в окружній комісії чекають на членів ЦВК. Вони, як очікується, зможуть допомогти дотриматися законності у випадках, коли протоколи дільничних комісій відхиляються за формальними ознаками.

Рекордсмен за кількістю непорахованих голосів – округ № 197 у Черкаській області. Тут не перейшли навіть позначки у 50%. За даними з сервера ЦВК, перед веде чинний депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Богдан Губський. Зараз він на 826 голосів випереджає кандидата від «Батьківщини» Леоніда Даценка.

Понад 22% голосів також залишилося порахувати в окрузі № 95 на Київщині. Тут перед веде представник «Батьківщини» В’ячеслав Кутовий, який більш як на дві тисячі голосів випереджає чинного депутата парламенту регіонала Петра Мельника.
XS
SM
MD
LG