Доступність посилання

ТОП новини

Округ №197: після поновлення підрахунку Губський відстає


Увагу спостерігачів на виборах до Верховної Ради привертають події у кількох мажоритарних округах, де остаточні результати ще не встановлені або ж ці результати змінювалися вже після завершення підрахунку.

Після заміни вісьмох членів окружної виборчої комісії на окрузі №197 у Черкаській області тут подолали позначку у 50% порахованих бюлетенів. На першу позицію вийшов висуванець «Батьківщини» Леонід Даценко, який випереджає самовисуванця, чинного депутата-регіонала Богдана Губського на більш як півтисячі голосів.

На окрузі №132 з центром у Первомайську Миколаївської області дані на сервері ЦВК змінилися вже після обрахунку 100% протоколів. Спочатку перед вів кандидат від «Батьківщини» Аркадій Корнацький, зараз на сайті переможцем з різницею у 232 голоси значиться регіонал Віталій Травянко. З місця подій колеги повідомляють про силовий тиск на членів окружної виборчої комісії.

Радіо Свобода на своєму сайті веде пряму трансляцію зі столичної окружної виборчої комісії №223. Тут за перемогу змагаються представник ВО «Свобода» Юрій Левченко і самовисуванець Віктор Пилипишин.
XS
SM
MD
LG