Доступність посилання

ТОП новини

Терьохіну на 211-му окрузі зламали палець


Кандидата від Об’єднаної позиції «Батьківщина» у одномандатному виборчому окрузі № 211 Сергія Терьохіна травмували у сутичці з бійцями підрозділу «Беркут».

Більшість членів ОВК, які представляють Партію регіонів та її сателітні політичні сили, вчинили спробу перерахувати бюлетені по одній з дільниць округу, розповів Радіо Свобода Сергій Терьохін. За його словами, вони посилалися на відповідне рішення суду першої інстанції, але не могли цього робити, оскільки воно оскаржене у апеляційному суді.

Представники «Батьківщини» намагалися переконати міліціонерів у тому, що дії членів ОВК та невідомих осіб, що їх супроводжували, незаконні, каже Терьохін.

«Натомість міліціонери оточили нас, допустили до перерахунку тих «качків», кілька з них є членами ОВК. Коли з’ясовували, хто має охороняти ці бюлетені, з’ясувалося, що міліція не має наміру цього робити. Більше того, покликали «Беркут», і представників моїх та партії «Батьківщина» просто відтиснули від сцени. Там і сталася деяка подія. Добре, що не голову, а лише палець зламали», – сказав Терьохін.

За словами Сергія Терьохіна, перерахування бюлетенів з однієї дільниці організоване з метою зриву виборів. Він розповів, що ящики з бюлетенями саме цієї дільниці були раніше відкриті у ОВК. А сьогодні, 2 листопада, туди намагалися вкинути пачки бюлетенів.

Сергій Терьохін змагається за перемогу на виборах у мажоритарному окрузі № 211 у Києві з висуванцем Партії регіонів Ігорем Лисовим.

Більше про вибори читайте на Живому блозі Радіо Свобода.
XS
SM
MD
LG