Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відбувся мітинг з вимогою перевиборів (ВІДЕО)


«Спільна справа» мітингувала з вимогою перевиборів
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:51 0:00
Члени громадської організації «Спільна справа» організували акцію протесту біля пам’ятника Сковороді на Контрактовій площі в Києві. Основною вимогою мітингувальників є визнання недійсними цьогорічних парламентських виборів та призначення нових.

«Ми вимагаємо визнання виборів 28 жовтня недійсними; призначення нових виборів за законом 2007 року за пропорційними списками; недопущення до участі у нових виборах тих політичних сил, які брали участь у фальсифікації, підкупі; негайного проведення президентських виборів у зв’язку з тим, що Віктор Янукович не виконав свої функції як гарант Конституції і втратив свої повноваження ще у 2010 році після скасування Конституції, за якою він був обраний», – заявив координатор ГО «Спільна справа» Олександр Данилюк.

Зі своїми вимогами учасники акції організованою колоною попрямували до штабу Об’єднаної опозиції, що на вулиці Турівській.

«Ми хочемо отримати чітку відповідь від представників Об’єднаної опозиції Тягнибока і Кличка, чи збираються вони визнавати ці вибори, чи ні. І якщо вони згодні визнати ці вибори, то це зрада тих людей, які віддали за них голоси», – додав Данилюк.

Раніше члени «Спільної справи» повідомляли, що працівники «Беркуту» проводили обшук у приміщенні їхнього Центру паралельного підрахунку голосів. Натомість столична міліція цей факт спростувала.
XS
SM
MD
LG