Доступність посилання

ТОП новини

На організаторів мітингу біля ЦВК склали адмінпротоколи


Бійці «Беркуту» біля демонстрантів під ЦВК, 5 листопада 2012 року
Бійці «Беркуту» біля демонстрантів під ЦВК, 5 листопада 2012 року
Міліція в Києві склала протоколи про адміністративні правопорушення стосовно організаторів мітингу біля будівлі Центральної виборчої комісії в українській столиці, повідомили в понеділок у ГУ МВС у Києві.

Протоколи склали через порушення правил проведення масових заходів у зв’язку з тим, що Окружний адміністративний суд Києва заборонив будь-які масові заходи в широкій центральній частині міста до 12 листопада, мовиться в повідомленні.

Міліція також іще раз наголосила, що не вдається до силових дій проти учасників мітингу і не має такого наміру, доки мітингувальники не чинять провокацій.

Під будівлею ЦВК в Києві в понеділок увечері далі триває мітинг опозиції, яка протестує проти поводження виборчих комісій із результатами виборів. Лідери опозиції заявляють, що й попри заяви міліції все одно побоюються силового розгону. У понеділок там уже сталися незначні сутички з загоном спецпризначення міліції «Беркут». Міліція тоді заявила, що йшлося не про спробу розгону, а лише про намагання утримати демонстрантів, щоб вони не перешкоджали рухові транспорту.
XS
SM
MD
LG