Доступність посилання

ТОП новини

Парламент нового скликання розпочне роботу вчасно - Азаров


Верховна Рада України VII скликання почне працювати у встановлені терміни, заявляє прем’єр України Микола Азаров. Він також звинуватив опозицію в тому, що своїми діями вона створює умови для дестабілізації ситуації в країні.

«Знову йдуть заклики до дестабілізації, до майданів. А що, вони забули, яка сьогодні погода у світі? Чи безвідповідальність уже переходить усі межі? Та нічого в них не вийде. Країна провела вибори, сформувала парламент, він у встановлені терміни працюватиме», – сказав Азаров.

Він також заявив, що країна не має «зайвих грошей на всякі абсурдні ідеї». «Ситуація у світі і країні не така, коли ми могли б дозволити відривати від пенсій, від зарплат, від необхідних країні проектів на якісь фантастичні ідеї», – додав Азаров.

Прем’єр нагадав, що після виборів він одразу запропонував усім партіям, які подолали 5-відсотковий прохідний бар’єр до Верховної Ради, розпочати конструктивну співпрацю. Він висловив розчарування тим, що його пропозиції ніхто не підтримав.

«Наразі деякі політики розмахують гаслами – «обнулення». Вони, щоправда, вже себе давно обнулили, за великим рахунком. Але вони не замислюються над тим, що таке зараз кинути країну в якісь вибори-довибори. Це мільярди гривень. Обіцяли народові та людям конструктивну роботу, роботу на розвиток. А яка зараз робота на розвиток?», – заявив Азаров.

6-9 листопада – останній пленарний тиждень роботи Верховної Ради VI скликання. Перше засідання нового парламенту заплановане на 17 грудня.
XS
SM
MD
LG