Доступність посилання

ТОП новини

Міліція катує людей через свою безкарність – Amnesty International (ВІДЕО)


Міліція катує людей через свою безкарність – Amnesty International
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:13:36 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Міліція катує людей через свою безкарність – Amnesty International

Безкарність міліції, відсутність ефективного розслідування випадків тортур та прийняття судами у якості головного доказу зізнання людини у скоєнні злочину – це головні причини катувань та порушень прав людини з боку правоохоронних органів. Таку думку висловила в ефірі програми «Ми Разом» виконавчий директор Amnesty International в Україні Тетяна Мазур.

За її словами, Україна має створити надійний механізм попередження катувань і що найголовніше – довести, що усі випадки тортур та залякування людей у відділках міліції належним чином розслідуються, а винні караються у відповідності до закону. Вступ у дію нового Кримінального-процесуального кодексу, на думку Тетяни Мазур, забере у судів можливість ро
  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG