Доступність посилання

ТОП новини

Опозиціонери поїхали в лікарню вмовляти Тимошенко припинити голодування


Голова фракції «БЮТ-«Батьківщина» Андрій Кожем’якін від імені лідерів опозиції повідомив, що разом з колегами по опозиції їде до лікарні до колишнього прем’єра Юлії Тимошенко, щоб вмовити її припинити голодування.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, Кожем’якін разом із лідерами опозиції Арсенієм Яценюком, Олександром Турчиновим і захисником Тимошенко Сергієм Власенком відбули до лікарні після засідання суду в справі Тимошенко.

«Сьогодні ми звернемося до Юлії Володимирівни як до лідера української опозиції. Знаючи Юлію Володимирівну як мужню людину, ми скажемо їй, що вона потрібна Україні і власній родині. Ми скажемо, що її боротьба і її існування є загрозою для влади», – сказав Кожем’якін.

Вчора опозиційні політичні партії: ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» і партія УДАР – ухвалили спільне звернення до колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко із закликом припинити голодування.

Юлія Тимошенко оголосила голодування 29 жовтня, наступного дня після парламентських виборів на знак протесту проти фальсифікації, на її думку, результатів підрахунку голосів, а також протизаконного, як вона вважає, ведення передвиборної кампанії з боку влади.
XS
SM
MD
LG