Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко сама визначиться, коли припинити голодування – захисники


Колишній прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що найближчим часом ухвалить рішення щодо того, чи припиняти їй голодування, і оголосить про це через своїх захисників. Про це після зустрічі з Тимошенко в лікарні Харкова оголосив її захисник, лідер фракції «БЮТ-«Батьківщина» в парламенті Андрій Кожем’якін.

Він повідомив, що Юлії Тимошенко передали звернення від трьох опозиційних партій, «Батьківщини», «Свободи» і УДАРу, з проханням припинити голодування.

«Якщо говорити про враження, то воно тяжке і сумне. 16-й день голодування явно йде не на користь будь-якій людині, а тим паче якщо це жінка, яка таким чином бореться з політичним режимом. Тому, незважаючи на її бойовий настрій, вона виглядає, як може виглядати людина на 16-й день голодування. Я побоююся, про що сказав і колегам, що можуть бути навіть незворотні наслідки», – заявив Кожем’якін.

За його словами, Тимошенко повідомили про рішення опозиції увійти до складу парламенту, на що вона сказала, що опозиція має передусім домогтися ухвалення 12 законів, що стосуються мови, податкової реформи, пенсійної, робочих місць і прожиткового мінімуму.

На зустрічі з Тимошенко, крім Кожем’якіна, були ще б’ютівці Сергій Сас і Сергій Власенко. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, лідерам опозиції Миколі Томенкові, Арсенієві Яценюку і Олександрові Турчинову, які також прибули до лікарні в Харкові, дозволу на зустріч не дали, бо вони вже зустрічалися цього місяця з колишнім прем’єром.
XS
SM
MD
LG