Доступність посилання

ТОП новини

Футбол: гравцям «Шахтаря» незручно за перший гол «Норшеллану»


Футболісти донецького «Шахтаря» пояснюють неуважністю перший гол у ворота данського «Норшеллана» в матчі п’ятого туру Ліги чемпіонів УЄФА, інформує офіційний сайт українського клубу. Багатьом глядачам здалося, що форвард гірників Адріано не дотримався правил fair play, коли забивав на 26-й хвилині після розіграшу спірного м’яча.

«Адріано сказав, що не бачив, хто віддавав передачу воротареві. Він думав, що пас був від футболіста «Норшеллана». Потім хотіли (навмисне) пропустити гол, але Степаненко зупинив суперника. Не домовилися – і так негарно вийшло», – визнав капітан гірників Даріо Срна.

Захисник «Шахтаря» Тарас Степаненко сказав, що у моменті, коли партнери намагалися пропустити футболіста «Норшеллана» до воріт, він не зрозумів дії партнерів.

«Коли розіграли м'яч після удару Адріано, я нібито мав пропустити Стокгольма, але мені про це вчасно не сказали, і я забрав м’яч. Можливо, я був неправий, як і Адріано, потрібно було діяти по-іншому, але ми якось не зрозуміли один одного».

«Шахтар» переміг у Данії з рахунком 5:2 і за тур до завершення групового турніру гарантував собі місце в плей-оф Ліги чемпіонів.
XS
SM
MD
LG