Доступність посилання

ТОП новини

Табачник каже, що написав заяву про відставку


Дмитро Табачник
Дмитро Табачник
Міністр освіти і науки, молоді і спорту Дмитро Табачник подав Президентові Вікторові Януковичу заяву про звільнення у зв’язку з обранням народним депутатом.

«Безумовно», – сказав Табачник, відповідаючи на запитання, чи написав він заяву про звільнення з посади.

Крім того, на запитання, чи працюватиме він у парламенті чи в уряді, і чи подав він документи до Центральної виборчої комісії на реєстрацію його народним депутатом, Табачник сказав: «Відповідно до чинного законодавства, у визначені законом терміни. Поки що чекатиму рішення Президента».

За підсумками виборів 28 жовтня Верховної Ради Табачник пройшов у парламент, будучи 11-м номером у списку Партії регіонів.

За даними DT.UA, сайту видання «Дзеркало тижня. Україна», прем’єр Микола Азаров представив Президентові Віктору Януковичу подання про звільнення міністрів, обраних народними депутатами. Згідно з поданням, члени уряду продовжать виконувати свої обов’язки, поки глава держави не вирішить їхню подальшу долю.

У списку, окрім Азарова (№1 у виборчому списку Партії регіонів), є також віце-прем’єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко (№3 у списку ПР), віце-прем’єр, міністр інфраструктури Борис Колесников (№8 у списку ПР), міністр освіти і науки, молоді і спорту Дмитро Табачник (№11 у списку ПР), міністр юстиції Олександр Лавринович (№12 у списку ПР), міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк (№15 у списку ПР).
XS
SM
MD
LG