Доступність посилання

ТОП новини

У Партії регіонів обіцяють підтримати персональне голосування


Олександр Єфремов
Олександр Єфремов
Партія регіонів готова підтримати постанову про персональне голосування народних депутатів у новому парламенті України, заявив регіонал Олександр Єфремов після засідання підготовчої групи з підготовки першого засідання нового парламенту.

Водночас, за його словами, для вирішення цього питання необхідно визначити механізм його реалізації й розробити законопроект. «Необхідно спочатку вирішити організаційні питання для того, щоб була можливість вирішувати політичні питання», – сказав Єфремов.

Як заявив регіонал, сьогодні під час засідання для визначення таких механізмів було б недостатньо часу. У зв’язку із цим, пояснив він, представники Партії регіонів, КПУ й депутатів-самовисуванців проголосували спочатку за обрання голови групи для того, щоб далі була можливість ухвалювати інші рішення.

«Вони зрозуміли, що далі піар-акції немає, і тому піднялися й пішли із залу», – заявив Єфремов.

Сьогодні на засіданні група з підготовки першої сесії Верховної Ради 7-го скликання обрала своїм головою Володимира Литвина.

Представники «Батьківщини», «Свободи» й УДАРу залишили перше засідання групи на знак протесту проти невиконання їхніх вимог про розгляд у першу чергу питання про забезпечення гарантій персонального голосування депутатів.
XS
SM
MD
LG