Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відзначають річницю Майдану


У Києві на Майдані Незалежності збираються люди, що приїхали відзначити в центрі столиці річницю Помаранчевої революції.

Спільний мітинг учасників Помаранчевої революції на Майдані Незалежності запланований сьогодні на 17:00.

О 18:00 розпочнеться офіційне відзначення восьмої річниці Помаранчевої революції, другої річниці Податкового майдану і «перших роковин втраченого Дня Свободи», повідомляє прес-служба громадської організації «Коаліція учасників помаранчевої революції» (КУПР).

«Це буде не святкування, а жорсткий мітинг. За авторитарного режиму святкування було б подібним до весільних танців на похоронах. Нам рано святкувати», – відзначив голова правління КУПР Сергій Мельниченко.

Свято Дня Свободи мало офіційний статус від 2005 року. З 2011 року відзначення свята на державному рівні скасоване указом Президента Віктора Януковича.






Коди для розміщення трансляції на Ваших сайтах:

<iframe src='http://www.radiosvoboda.org/flashembed.aspx?t=t&id=42&w=640&h=360' scrolling='no' frameborder='0' width='640' height='360'></iframe>

<object><embed src='http://www.radiosvoboda.org/flash_6.9.0.27310.0/MediaPlayer.swfx?cache=' type='application/x-shockwave-flash' wmode='transparent' width='640' height='360' allowfullscreen='true' flashvars='configFilePath=http%3a%2f%2fwww.radiosvoboda.org%2fflashxml%2fInternetTV.aspx%3fid%3d42%26amp%3bmode%3duser&brand=RFE' allowScriptAccess='always'/></object>
XS
SM
MD
LG