Доступність посилання

ТОП новини

Пісні та бійки у день народження Юлії Тимошенко (ВІДЕО)


Юлію Тимошенко через паркан вітали з Днем народження
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:05:18 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Юлію Тимошенко через паркан вітали з Днем народження

Харків – У день народження Юлії Тимошенко її прибічники, які у Харкові зібралися навколо брам лікарні «Укрзалізниці», співали українських народних пісень, випускали в небо голубів – символ свободи. А лідери Об’єднаної опозиції, виголосивши під час мітингу свої привітання, передали букет троянд для іменинниці.

День народження Тимошенко не обійшлося без бійки між противниками та прихильниками лідера Батьківщини. Провокаційний флешмоб завершився тим, що одну з учасниць, яка зображала Юлію Тимошенко, забрала міліція.

Кілька сотень прибічників Юлії Тимошенко приїхали до Харкова з різних міст України, щоб гуртом привітати ув’язненого лідера української опозиції з днем народження. Найзавзятіші фанати намагалися поближче підійти до лікарняного корпусу, щоб докричатися до дев’ятого поверху зі своїми віншуваннями.

«Із днем народження! У неї вікно відкрите. Вона бачить нас. Перше віконечко на дев’ятому поверсі. Отак-отак, вона рукою нам махала», – під вікнами лікарні «Укрзалізниці» запевняла постійний фанат екс-прем’єра пані Віра.

Верхівка Об’єднаної опозиції на день народження Юлії Тимошенко прибула через дві години після початку святкового концерту зведеного хору, учасниками якого були київські, львівські, одеські та з інших міст прибічники Тимошенко. Вони запевняли, що для виконання обрали улюблені пісні колишнього прем’єра, як то «Реве та стогне Дніпр широкий» та «Пісня про рушник».

Плюшева мавпа і «гумова Тимошенко»

Супротивники Юлії Тимошенко на її день народження прийшли з альтернативною акцією, перед початком якої зав’язалася сутичка між ними та прихильниками колишнього прем’єра.
Плюшева мавпа і «гумова Тимошенко»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:04 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Вони намагалися провести флешмоб, під час якого на плюшеву мавпу одягли паперову маску колишнього голови Харківської облдержадміністрації, голови Харківської обласної організації ВО «Батьківщина» Арсена Авакова, а жінка з числа супротивників екс-прем’єра – в гумовій масці з зображенням Тимошенко – підписувала книжку Франка Шумана «Аферистка. Справа Тимошенко».

Що мав би символізувати цей флешмоб, пояснив голова громадської організації «Громадські ініціативи – за оновлення політичної еліти» Олександр Каряк. «Символізує той факт, що вона має сидіти, а разом з нею має сидіти та особа, в якій усі побачили Авакова, у в’язниці», – зауважив Каряк.

Прихильники екс-прем’єра покликали міліцію і просили дати їм можливість написати заяву про порушення порядку, зокрема, про фальшування підпису Тимошенко на книжці, яку тримала дівчина, що зображала політика.

Книжка була розірвана на шмаття, а дівчину відвезла міліцейська машина – не відомо, чи до райвідділку, чи просто, аби захистити її від розлючених тимошенківців.
У Харкові побилися прихильники і супротивники Тимошенко
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:11 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Білі голуби символізували політв’язнів

Всю цю потасовку команда народних депутатів від «Батьківщини» не бачила. Політики після приїзду до лікарні одразу взялися з гучномовців вітати Юлію Тимошенко з днем народження.

У мить, коли були в небо запущені голуби, Олександр Турчинов сказав: «Дорогі друзі, я вірю, як зараз летять ці голуби, так і наші політв’язні вийдуть з-за ґрат».

Лідери Об’єднаної опозиції повідомили, що їм вдалося передати букет троянд для Юлії Тимошенко, а також, що сама колишня прем’єр їм змогла зателефонувати, щоб подякувати за свято.

Вже вдруге екс-прем’єр відзначає свій день народження за ґратами. Державна пенітенціарна служба, як виняток, до дня народження надала Юлії Тимошенко дозвіл на довгострокове побачення у лікарні з донькою Євгенією.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG