Доступність посилання

ТОП новини

Каськів готовий піти у відставку – ЗМІ


Владислав Каськів
Владислав Каськів
Голова Державного агентства з інвестицій і управління національними проектами Владислав Каськів готовий піти у відставку, якщо це допоможе прибрати всі бар’єри в реалізації проекту будівництва в Україні LNG-терміналу. Про це він заявив в інтерв’ю «Українській правді».

«Якщо це (відставка) сприятиме реалізації проекту – які питання? Для мене взагалі будівництво LNG-терміналу – це не питання моєї долі, це стратегічне питання для України, яке не реалізовувалося 20 років. Тому все, що заважає реалізації проекту, я готовий усунути», – сказав Каськів.

Угода про створення консорціуму інвесторів Національного проекту LNG-термінал була підписана у понеділок, коли офіційно стартувало його будівництво. В уряді повідомили, що іспанська компанія Gas Natural SDG, SA повинна була виступити інвестором реалізації проекту. Проте за декілька годин після підписання договорів компанія Gas Natural SDG спростувала свою участь у проекті, заявляючи, що підписант угоди з іспанської сторони не є представником компанії.
XS
SM
MD
LG