Доступність посилання

ТОП новини

Бюджетний комітет пропонує ухвалити бюджет-2013 6 грудня


Голова комітету Верховної Ради України з питань бюджету Валерій Баранов пропонує вже 6 грудня ухвалити закон про держбюджет на 2013 рік в цілому. Про це він заявив сьогодні на засіданні парламенту під час представлення законопроекту про держбюджет на наступний рік.

За словами Баранова, у зв’язку з браком часу для ухвалення документа представники бюджетного комітету внесли проект постанови про особливості процедури розгляду й ухвалення проекту закону про Державний бюджет України на 2013 рік. Цей документ передбачає, що розгляд проекту бюджету має відбуватися не пізніше 12 години 5 грудня 2012 року. Пропозиції, що надійдуть після цієї дати, комітет Верховної Ради України з питань бюджету не розглядатиме, зауважив Баранов.

Він також наголосив, що розгляд бюджету з пропозиціями комітету Верховної Ради України з питань бюджету й ухвалення його в цілому має відбутися 6 грудня.

Сьогодні Верховна Рада почала розглядати проект державного бюджету на 2013 рік. Представляє проект держбюджету перший заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський.
XS
SM
MD
LG