Доступність посилання

ТОП новини

Призов до армії скасують наступного року – Генштаб


Призов до армії скасують наступного року – Генштаб
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:20:12 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Згідно з новою Військовою доктриною і Стратегією національної безпеки Україна переводить Збройні сили на контрактну основу. Останній призов заплановано на кінець наступного року, повідомив перший заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України віце-адмірал Ігор Кабаненко.

«Ми маємо такі плани, щоб наприкінці наступного року провести останній призов на строкову військову службу. Рівень вимог до військовослужбовців тепер потребує професійного підходу й професійних навичок», – сказав у програмі «Ми разом» віце-адмірал Кабаненко.

За його словами, поряд із скороченням Збройних сил відбувається зміна їхньої структури і переоснащення військових підрозділів, так «лише на відновлення кораблів направлено у п’ять разів більше коштів, аніж минулого року».

Віце-адмірал Ігор Кабаненко також наголосив, що в 2012 році «вдвічі підвищили заробітну плату морякам, льотчикам, авіаційно-технічному персоналу, десантникам, кримським підрозділам».

Щодо житла для військовослужбовців, то перший заступник начальника Генерального штабу наголосив, що використовуватимуть усі можливості – від надання службового житла до іпотеки та грошових компенсацій.
XS
SM
MD
LG