Доступність посилання

ТОП новини

Місія МВФ сама просила перенести терміни візиту до України – Азаров


Микола Азаров
Микола Азаров
Місія Міжнародного валютного фонду сама попросила про перенесення термінів візиту до України з грудня на січень. Про це виконувач обов’язків прем’єра Микола Азаров заявив під час спілкування з користувачами мережі Facebook.

«Ми з ними погодилися», – сказав Азаров. При цьому він відзначив, що уряд і Національний банк здатні і без зовнішніх запозичень забезпечувати стабільність валютної системи.

«Звичайно, уряд упевнений в спроможності України без зовнішньої допомоги забезпечувати стабільність валютної системи, і ціла низка заходів, які уряд разом із НБУ вжив і вживатиме, привела і приведе до збереження цієї стабільності. На це націлений, до речі, і ухвалений Державний бюджет на 2013 рік», – наголосив Азаров.

За його словами, в будь-якому разі є впевненість у збереженні стабільної ситуації в країні.

Вчора Міжнародний валютний фонд повідомив, що переніс на другу половину січня візит місії, запланований на грудень. У повідомленні київського офісу МВФ із посиланням на заяву постійного представника фонду в Україні Макса Альєра йшлося про те, що про перенесення термінів попросила українська влада.
XS
SM
MD
LG