Доступність посилання

ТОП новини

«Росавіація» попередила, що з 11 грудня не обслуговує «Аеросвіт»


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)
Російське федеральне агентство повітряного транспорту, скорочено відоме як «Росавіація», повідомило сьогодні, що з першої хвилини по півночі на завтра за московським часом припиняє аеронавігаційне обслуговування літаків української авіакомпанії «Аеросвіт». При цьому відповідальність перед пасажирами, які вже мають квитки, повністю покладена на авіакомпанію.

Причиною стало те, що «Аеросвіт», попри багато попереджень, досі так і не сплатив борги за аеронавігаційне обслуговування. Зокрема, мовиться в повідомленні, «Росавіація» односторонньо продовжила «Аеросвітові» термін обмежень на свої аеронавігаційні послуги з 5 грудня до 11-го, але українська компанія так і не використала цю додаткову можливість розрахуватися і погасила борг лише частково.

«Росавіація» також повідомила, що в разі сплати «Аеросвітом» простроченої заборгованості готова відразу скасувати ці обмеження, як тільки отримає гроші.

Один із найбільших аеропортів Росії, московський «Шереметьєво» вже теж повідомляв сьогодні, що припиняє обслуговувати «Аеросвіт» рівно з півночі за московським часом у ніч на завтра, теж через борги української компанії перед цим аеропортом.

Авіакомпанія «Аеросвіт» останнім часом зазнає фінансових проблем, через що їй час від часу обмежують надання послуг у різних аеропортах.
XS
SM
MD
LG