Доступність посилання

ТОП новини

У Черкасах мітингували за і проти перейменування вулиці Енгельса на Чорновола


У Черкасах депутати міської ради не проголосували за перейменування вулиці Енгельса на вулицю Чорновола. З першого разу «за» це рішення проголосували 29 депутатів, проти – 3, утрималися – 14.

Після переголосування у поіменному режимі результат не змінився. Більшість депутатів, які утрималися – з Партії регіонів.

Перед початком сесії міської ради прихильники двох політичних сил – «Народний рух України» та «Комуністичної партії України» – виступили «за» та «проти» перейменування вулиці Енгельса на вулицю Чорновола під стінами Черкаського міськвиконкому.

Завідувач відділом обласного комітету Комуністичної партії Юрій Данилов переконаний, що місцеві олігархи хочуть забрати у народу «те святе, що є».

«Хто такий Чорновіл? Образно кажучи, недоучка. Йому усе дуже не подобалося, і він вирішив піти у дисиденти. Енгельс і Чорновіл – абсолютно не порівняні величини», – впевнений Юрій Данилов.



Натомість керівник Народного руху України в Черкаській області Ігор Волошин здивований таким перебігом голосування.

«У мене шок, я все ж сподівався, що здоровий глузд переможе. Сподіваюся, що на наступній сесії це питання знову винесуть на голосування», – каже Ігор Волошин.

XS
SM
MD
LG