Доступність посилання

ТОП новини

Рух на трасі Київ-Чоп частково відновлений


Станом на 09:00 рух автомобілів на міжнародній трасі Київ-Чоп у Бродівському районі частково відновлений. По одній розчищеній смузі руху пропускають легкові автомобілі. Тим часом великогабаритні машини стоять на узбіччі у черзі на проїзд.

Як повідомив Радіо Свобода речник МНС у Львівській області Павло Василенко, щойно технікою розчистять другу смугу руху на відрізку дороги у Бродівському районі, одразу пропускатимуть усі фури. Всіх людей із автобусів евакуювали вночі, додає представник МНС.

З вечора 15 грудня на трасі Київ-Чоп, на відрізку дороги у Буському і Бродівському районі, утворився затор довжиною до 30 кілометрів через природну стихію – сильний вітер, сніг, дощ. На дорозі була льодяна кірка, снігові замети місцями сягали до трьох метрів. У сніговому полоні опинились тисячі людей. Ніхто серйозно не постраждав, але багато людей потерпіли від переохолодження організму.



Загалом, як інформує МНС, зі снігових заметів в Україні за останню добу звільнено 1800 одиниць транспортних засобів. «Для попередження подальших утворень заторів підрозділами МВС вжиті заходи, щодо тимчасового обмеження руху транспорту на небезпечних ділянках доріг», – інформує прес-служба відомства.

Всього на території України до очищення доріг і територій протягом доби було залучено 18307 осіб та 4074 одиниць техніки.
XS
SM
MD
LG