Доступність посилання

ТОП новини

МВС приховує реальну статистику злочинності – Москаль (ВІДЕО)


МВС приховує статистику злочинності – Москаль
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:09:46 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Міністерство внутрішніх справ «вводить всіх в оману», стверджуючи, що рівень злочинності значно знизився, – стверджує народний депутат, генерал міліції Геннадій Москаль.

«Економічні злочини й кримінальні злочини плюсуються і йдуть в одну статистику. Зараз йде різке падіння викриття економічних злочинів, службових злочинів, хабарництва, а кількість важких злочинів й, зокрема, убивств, зростає», – сказав опозиціонер Радіо Свобода в ефірі програми «Ми разом».

«Вони при владі, й зараз фактично немає кого притягувати до кримінальної відповідальності, бо всі вони з однієї партії. Тому кількість службових злочинів і хабарів скоротилася на третину. Вони приховують за зменшенням кількості економічних злочинів зростання кількості убивств і видають це за своє велике досягнення», – пояснює генерал Москаль.

До того ж, за його словами, Міністерство внутрішніх справ перестало надавати статистику злочинності профільному комітету Верховної Ради, мотивуючи це тим, що із вступом в дію нового Кримінального процесуального кодексу «не потрібно вести статистику».

Генеральний прокурор Віктор Пшонка сказав 18 грудня на колегії органів прокуратури, що вперше за останні чотири роки є тенденція до зниження рівня злочинності.
XS
SM
MD
LG