Доступність посилання

ТОП новини

Колесніков вибачився за «Хюндаї»


Колишній міністр інфраструктури Борис Колесніков називає проблеми зі швидкісними поїздами «Хюндай» технічним непорозумінням, через яке йому соромно і неприємно. Про це він заявив в коментарі «Комсомольській правді».

«Користуючись можливістю, хочу вибачитися перед всіма пасажирами, які постраждали, запізнилися через поломки швидкісних поїздів. Хоча залізниця компенсувала фінансові втрати за квитки, пасажирам від цього не легше», – сказав Колесніков.

За його словами, всі недоліки мають усунути впродовж найближчих тижнів. «Хюндай» – світова компанія, зараз вони кинули всі сили на виправлення ситуації. Пройде максимум два-три тижні, поки південнокорейські фахівці і працівники нашої залізниці усунуть всі недоліки», – сказав колишній урядовець.

Раніше Міністерство інфраструктури повідомило, що компанія «Хюндай» просить вибачення за завдані українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами власного виробництва. Поїзди «Хюндай» із настанням холодів в Україні почали масово ламатися.
XS
SM
MD
LG