Доступність посилання

ТОП новини

Королевська обіцяє ліквідувати заборгованість із зарплат


Наталія Королевська
Наталія Королевська
Міністр соціальної політики України Наталія Королевська називає своїм завданням номер один виплату заборгованості із зарплат бюджетникам. Про це вона сказала сьогодні перед початком засідання уряду.

За словами Королевської, вона має намір представити програму власних дій в соціальній політиці до кінця січня. «Ми будемо, у першу чергу, працювати, і тому до кінця січня розберемося з усіма справами, і до кінця січня представимо дорожню карту досягнення тої мети, що я вважаю найважливішої – це підвищення соціальних виплат для народу», – сказала вона.

Міністр висловила невдоволення бюджетним фінансуванням, передбаченим на соцсферу в держбюджеті-2013. За словами Королевської, вона має намір домагатися перегляду цих положень держбюджету.

Відповідаючи на запитання, як вона буде виконувати свої передвиборчі обіцянки про зарплату у 1000 євро і пенсію у 500 євро, міністр наголосила: «Можна чекати, безумовно... Підняття пенсій, підняття заробітних плат обов’язково потрібне. Коли це, в якому обсязі, до кінця січня будемо доповідати».

Водночас Королевська заявила, що залишається політиком, незважаючи на роботу на посаді міністра.

На початку тижня Президент Віктор Янукович призначив Королевську на посаду міністра соцполітики.
XS
SM
MD
LG