Доступність посилання

ТОП новини

Парламент України матиме складну долю – астрологи


Астрологічний календар для України на 2013 рік
Астрологічний календар для України на 2013 рік
Саміт Україна-ЄС, запланований на 25 лютого, пройде емоційно, однак безрезультатно, а виною тому буде несприятливий період, в який потрапляє ця дата. Про це заявила голова київської обласної організації Спілки астрологів України, автор «Астрологічного календаря для України» Олена Осипенко.

«25 лютого – період повні. Дуже збуджений і активний період. Ті, хто братимуть участь, будуть переповнені емоціями, ідеями. Однак сказати, що якийсь продуктивний початок, не можу. Бо дата потрапляє в несприятливий період, тому ці ідеї будуть просуватись як затор на дорозі – довго і важко», – вважає астролог.

Осипенко також зауважує, що дата виборів мера Києва, які, як прогнозують експерти, можуть відбутися 26 травня, теж вибрана не дуже обачно. За словами астролога, 26 травня – це день, коли місяць не має курсу, більше того – це ще й другий день затемнення.

«Парламентарі й чиновники наче спеціально обирають найгірші дні», – дивується астролог. За її словами, нова Верховна Рада почала роботу на старому місяці – в 29 місячний день. Тому, спеціаліст прогнозує, що парламент матиме складну долю, а його робота буде неефективною. Крім того, існує імовірність розпуску парламенту, заявила астролог.
XS
SM
MD
LG