Доступність посилання

ТОП новини

Для України обрали «погані дні», а парламент можуть розпустити – астрологи


Новий уряд «запрацював на старий Місяць», саміт Україна-ЄС «пройде у несприятливий день», а київського мера «обиратимуть у період затемнення» – в українських чиновників просто талант обирати погані дні для важливих подій, вважають астрологи. Вони висловлюють упевненість, що такий необачний вибір матиме наслідки у майбутньому році. Однак для України буде дуже важливим пройти ці випробування, адже у 2013-му вона опиниться на «півдорозі до вершини своєї реалізації».

Саміт Україна-ЄС, запланований на 25 лютого, пройде емоційно, однак безрезультатно, а виною тому буде несприятливий період, до якого потрапляє ця дата. Ідеї будуть просуватись, як затор на дорозі, – довго і важко, заявила голова київської обласної організації Спілки астрологів України, автор «Астрологічного календаря для України» Олена Осипенко.

Вибори мера Києва, які мають відбутися 26 травня, теж призначені не дуже обачно. За словами астролога, 26 травня – це день, коли місяць не має курсу, більше того, це ще й другий день затемнення. Та ще й невдалий час початку роботи парламенту буде давати про себе знати весь рік.
29-й місячний день – парламент матиме складну долю, можливо, що його навіть розпустять
Олена Осипенко

«Важлива подія 2012 року відбулась на «старіючому Місяці» – у нас розпочав роботу парламент. 29-й місячний день – парламент матиме складну долю, його робота буде неефективною і, можливо, що його навіть розпустять», – припускає Олена Осипенко.

Нова Верховна Рада лише імітуватиме діяльність – прогноз політолога

Політолог Максим Розумний по зірках читати не вміє, однак і його прогноз щодо політичної ситуації і роботи нового уряду – невтішний.
Для серйозних рішень ця Верховна Рада не має потенціалу. Вона патова за своєю структурою
Максим Розумний

«Це, скоріше за все, буде імітація діяльності, – сказав він Радіо Свобода. – Оскільки для серйозних рішень ця Верховна Рада не має потенціалу. Політично вона патова й тупикова за своєю структурою. Значною мірою вона буде займатися своїми внутрішніми справами і буде таким собі публічним дискусійним клубом, в якому буде варитися суспільна думка і нова ідеологічна модель, яка буде представлена як модель нового Президента».

Така ситуація в Україні – не просто так, вважають астрологи. За їхніми словами, ще у 2006 році Україна «увійшла в цикл», тобто ніби почала жити спочатку, 2012-й – це вершина її реалізації, відповідно, 2013-й – це середина. Це як виклик, який кинуто нашій країні, може, й парламенту, пояснюють вони.
Успіх буде на боці тих бізнесменів і політиків, які стоять на шляху консолідації та об’єднання. Всім, хто намагається роз’єднати, створити хаос, Плутон не сприяє
Олена Осипенко

«Потрібно переглянути свою діяльність. Судячи з того, як стоять планети цього року, я можу сказати, що успіх буде на боці тих бізнесменів і політиків, які стоять на шляху консолідації та об’єднання. Всім, хто намагається роз’єднати, створити хаос, Плутон не сприяє і ніколи сприяти не буде», – каже Олена Осипенко.

Як показує «Астрологічний календар для України», для більшості українців цей рік буде позитивним і прибутковим, бо пройде під знаком Венери, що означає гармонію, любов, бізнес та дорогі покупки. А щоб ваші бажання збулися, а вже наявні блага лише примножувались, астрологи радять згадати їх і записати у першу годину першого «нового Місяця» 2013 року – 10 січня о 21:43.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG