Доступність посилання

ТОП новини

Кіровоградці хочуть більше свободи, кращих доріг та снігоприбиральної техніки


Яна Пісарєва

Кіровоград – Підвищення соціальних стандартів та покращення доріг очікують від влади у 2013 році жителі Кіровограда. Влада дещо обіцяє виконати, але натомість просить допомоги в облаштуванні Ковалівського парку та не їздити пішохідною вулицею Двірцевою.

Все що загадаєш під новий рік – збудеться. Перевірити, що це не просто казка для дорослих просто – треба запитати городян, чого вони хочуть для свого міста у новому році, а потім побачити – чи збудеться. І ось якими були відповіді кіровоградців, з якими спілкувалося Радіо Свобода:

– Нашому місту? Дороги.

– Багато, багато сміху і здоров’я. Свободу! Дороги в поганому стані.

– Мабуть, ремонт доріг.

– Дорогоприбиральних машин – це найперше. Техніку і транспорт. Зараз, не дай Бог, щось, то залишимося в дуже поганому стані.

– Треба знести Кірова і поставити щось пристойне.

Влада не виключає можливості знесення пам’ятника Кірову

Секретар Кіровоградської міськради Ігор Волков обіцяє, що доріг 2013 року відремонтують більше, аніж минулого року – фінансування на це збільшили. А от снігоприбиральної техніки наступного року таки не вистачатиме. І хоча закуповувати її планують, стовідсотково забезпечити потреби не вдасться, зазначає чиновник.

Щодо пропозиції знести пам’ятник Кірову у центрі міста – каже, що найближчим часом влада цього не робитиме, хоча і не виключає цього.

«Влада за свободу. Чим більше буде свободи, тим більше буде демократії. Хтось із великих сказав, що демократія – це поганий політичний устрій, але людство нічого кращого не вигадало. Я б побажав би мешканцям нашого міста більшого патріотизму у ставленні до свого міста. І, взагалі, більше культури, тоді буде менше сміття. Більше поваги і любові до свого міста», – побажав кіровоградцям секретар міськради Ігор Волков

Він також закликав жителів міста підтримувати починання влади й самим проявляти ініціативу.
XS
SM
MD
LG