Доступність посилання

ТОП новини

Азаров очікує на зростання ВВП в розмірі 3,5% у 2013 році


Прем’єр-міністр України Микола Азаров вважає, що влада у 2013 році має забезпечити зростання економіки і підтримку ключових галузей.

Про це Азаров заявив у четвер на засіданні уряду. Він твердить, що для зростання вже створені необхідні правові передумови.

«Нам треба стимулювати економічний розвиток, забезпечивши зростання ВВП цього року не менш ніж на 3,5%. Як цього досягти? Потрібно залучити місцеві ресурси, створити привабливий інвестиційний клімат і продовжити дерегуляцію економіки», – так Азаров бачить завдання свого нового уряду.

Тим часом, Президент України Віктор Янукович вважає, що попередній уряд відповідальний за те, що результати 2012 року виявилися гіршими, ніж прогнозували.

Водночас самого Миколу Азарова, який керував і попереднім складом Кабміну, Янукович назвав «досвідченим і відповідальним управлінцем». «Саме на його плечі ліг порятунок України від дефолту, який нам прогнозували багато іноземних експертів у 2010 році», – наголосив глава держави в інтерв’ю газеті «Комсомольская правда в Украине».
XS
SM
MD
LG