Доступність посилання

ТОП новини

В «АероСвіті» кажуть, що деякі рейси компанії скасували через хибну інформацію у ЗМІ


Авiакомпанiя «АероСвiт» 5-8 січня скасувала низку рейсiв через припинення обслуговування в деяких аеропортах, зокрема у Варшавi, Стокгольмi, Копенгагенi, Тель-Авiвi. Про це повідомляє прес-служба компанiї.

«Рiшення аеропортiв i хендлiнгових компанiй було спровоковане перекрученою iнформацiєю в низцi iнтернет-видань про нiбито визнання «АероСвiту» банкрутом. Контрагенти, згiдно з їхнiми запитами, побоювалися припинення українським перевiзником оперування та розрахункiв за надане обслуговування», – йдеться у прес-релiзi компанiї.

В «АероСвіті» повідомляють, що у зв’язку з цим надіслали всiм компанiям-партнерам письмове повiдомлення про намiр продовжити оперування та про виконання своїх поточних зобов’язань.

«АероСвiт» також пояснив, що звернення авiакомпанiї до Господарського суду Київської областi з заявою про порушення справи про банкрутство спрямоване на запуск процедури санацiї, вiдновлення платоспроможностi та забезпечення виконання зобов’язань перед кредиторами в повному обсязi.

Останніми днями пасажири «АероСвіту» не змогли своєчасно вилетіти з аеропортів у Варшаві, Стокгольмі, Тель-Авіві та Хошиміні.

29 грудня 2012 року Господарський суд Київської області відкрив провадження у справі про банкрутство компанії «АероСвіт» за заявою самого авіаперевізника.

Водночас 4 сiчня в «АероСвiті» виступили з заявою, в якiй наголосили, що компанія не є банкрутом, не зупиняє виробничої дiяльностi та виконує в повному обсязi всi операцiйнi процедури, зокрема заходи з забезпечення безпеки польотiв.
XS
SM
MD
LG