Доступність посилання

ТОП новини

«Кривдник сина Януковича» вірить, що його відпустять після розгляду апеляції (ВІДЕО)


Адвокат кривдника Олександра Януковича вірить, що апеляція відпустить її підопічного
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:41 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Костянтин Лавров, засуджений до 5 років за ґратами за обвинуваченням у вимаганні хабара від представника будівельної компанії «МАКО», розраховує на те, що апеляційний суд ухвалить рішення на його користь. Про це заявила адвокат Лаврова Тетяна Іванова.

Засідання з розгляду апеляції тривало сьогодні в Апеляційному суді Донецької області.

«Він почувається оптимістично і сподівається, що суд апеляційної інстанції розбереться. Його звинувачують у вимаганні, але не знайшлося ані підтверджень цього факту, ані того, що були якісь загрози з його боку. Нам хочеться вірити в те, що апеляція розбереться в цій справі. На моїй практиці не так часто апеляція повністю всю справу переглядає по суті», – заявила Тетяна Іванова.

Раніше Лаврова засудили за обвинуваченням у вимаганні хабара від представника будівельної компанії «МАКО», яка належить сину Президента Олександру Януковичу, у розмірі 7 тисяч доларів.

Костянтин Лавров – донецький громадський діяч – перебуває за ґратами з червня 2011 року. Він зокрема публічно виступив проти будівництва компанією «МАКО» багатоповерхівки на місці готелю «Дружба». Місцеві жителі, на захист яких він виступив, заявляли, що через будівництво на місці колишнього готелю, який розташовувався біля житлових будинків, у них забрали подвір’я та фактично змусили жити на будівництві.

Сам Костянтин Лавров винним себе не визнає.
XS
SM
MD
LG