Доступність посилання

ТОП новини

«Бориспiль» обслуговуватиме рейси «АероСвiту» вiдповiдно до добового плану польотiв


Мiжнародний аеропорт «Бориспiль» не зупинятиме рейсiв авiакомпанiї «АероСвiт», починаючи з 12:00 9 сiчня, оскiльки авiаперевiзник виконує гарантiйнi зобов’язання щодо сплати коштiв за наданi послуги. Як повiдомила прес-служба аеропорту, нинi тривають переговори з авiакомпанiєю про реструктуризацiю заборгованостi та схему передоплати на найближчi днi. Попри це, 15 рейсів, запланованих на сьогодні, досі не вилетіли.

Ранiше мiжнародний аеропорт «Бориспiль» заявив про зупинку обслуговування рейсiв «АероСвiту», починаючи з рейсу VV 257 Київ-Копенгаген о 12:50 4 сiчня у зв’язку з порушенням авiаперевiзником фiнансової дисциплiни, внаслiдок чого сталися затримки рейсiв авiакомпанiї. Пiсля цього «АероСвiт» повiдомив, що врегулював питання оплати послуг аеропорту, а «Бориспiль» отримав повiдомлення авiакомпанiї про часткову передоплату за послуги та гарантiйний лист iз зобов’язаннями перерахувати кошти за фактично наданi послуги в середу, 9 сiчня 2013 року, та почав обслуговувати рейси «АероСвiту».

4 сiчня «АероСвiт» виступив iз заявою, в якiй наголосив, що не є банкрутом, не зупиняє виробничої дiяльностi та виконує в повному обсязi всi операцiйнi процедури. Авiакомпанiя також зазначила, що продовжує виконання поточних зобов’язань перед контрагентами, а звернення до Господарського суду Київської областi з заявою про порушення справи про банкрутство є частиною програми реформування з метою «відновлення ефективності і підвищення рівня доходів».
XS
SM
MD
LG