Доступність посилання

ТОП новини

Харківська журналістка заявляє про погрози вбивством на її адресу


Кореспондентка харківського видання «Справжня варта» Жанна Титаренко заявляє, що отримує листівки від невідомих з погрозами вбити її. Публікація журналістки з описом останніх подій, пов’язаних з її професійною діяльністю, розміщена 11 січня на сайті «Справжньої варти».

За словами Титаренко, останнім часом вона провела журналістські розслідування та опублікувала кілька матеріалів, зокрема, про зникнення людей, діяльність правоохоронців та побиття харківського історика Олексія Корнєва. Після публікацій, пише Титаренко, до неї почали надходити погрози від невідомих.

Зокрема, описує події Титаренко, «у ніч з 5 на 6 січня я почула сильний грюкіт у вікно, матюки й погрози: «… Уб’ю… !». Регулярні паперові листівки з погрозами почала отримувати з 19 грудня 2012 року. За цей час додому двічі приходили працівники міліції».

За словами Титаренко, «після брутальних погроз в ніч із 5 на 6 січня я звернулася з відповідними заявами до міліції та прокуратури».

Як повідомляє агентство УНІАН, у Відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області зазначили, що «10 січня 2013 року до чергової частини ГУ МВС надійшла заява від журналістки інтернет-ресурсу «Справжня варта» про те, що невідомі особи погрожують її життю та перешкоджають професійній діяльності». Справа перебуває на особистому контролі керівництва ГУ МВС України в Харківській області.
XS
SM
MD
LG