Доступність посилання

ТОП новини

«АероСвіт» організував додаткову доставку пасажирів раніше скасованих авіарейсів


Авіакомпанія «АероСвіт» організувала додаткову доставку пасажирів раніше скасованих авіарейсів. Як повідомили в прес-службі авіакомпанії, на додаток до опублікованого розкладу польотів завтра, в неділю, відбудуться рейси Київ-Калінінград та Калінінград-Київ. У понеділок, 14 січня, будуть виконані додаткові рейси Київ-Прага і Прага-Київ. Дані рейси будуть відновлені в системах бронювання і відкриті для переоформлення квитків пасажирами, які мають проїзні документи до Калінінграда і Праги на інші дати.

Сьогодні, 12 січня, також були організовані додаткові перельоти для вивозу пасажирів в/з Праги, Ларнаки, Софії, Єревана, з Астани та інших міст. У повідомленні наголошується, що сьогодні «АероСвіт» відправив літаки до Пекіна, Банґкока, Гоа, Москви, Стамбула, Санкт-Петербурга, готуються до вильоту ще низка рейсів, прийнято літаки з Нью-Йорка, Банґкока, Москви та інших пунктів маршрутної мережі компанії.

Компанія, яка раніше обслуговувала 80 міжнародних маршрутів, повідомила, що з 11 по 14 січня виконуватиме польоти лише в Україні та за п'ятьма далеко-і середньомагістральними маршрутами за кордон, пояснюючи таке рішення програмою реструктуризації діяльності. Після цього «АероСвіт» повідомив, що крім зазначеного графіка польотів він виконає 11 січня, додаткові польоти за маршрутами Київ − Прага − Київ, Київ − Тбілісі − Київ, Київ − Астана − Київ.

На початку січня «Аеросвіт» скасував чи затримав значне число рейсів через проблеми з аеропортами, які відмовлялися обслуговувати чи затримували літаки компанії через несплату нею їхніх послуг.
XS
SM
MD
LG