Доступність посилання

ТОП новини

У Королевської запевнили, що вона має два дипломи


Наталія Королевська, кадр із передвиборного рекламного ролика
Наталія Королевська, кадр із передвиборного рекламного ролика
Прес-секретар міністра соціальної політики Наталії Королевської заявила Радіо Свобода, що Королевська має два дипломи про вищу освіту. За словами прес-секретаря Анастасії Горбенко, 1997 року Королевська закінчила економічний факультет Східноукраїнського Національного університету імені Володимира Даля в Луганську за спеціальністю «менеджер у виробничій сфері», а 2002 року – Донецьку державну академію управління.

Прес-секретар Королевської також сказала Радіо Свобода, що не знає, чи міністр губила диплом, чи ні, і не має інформації про можливе нинішнє навчання Королевської.

Раніше сьогодні опозиційний народний депутат Геннадій Москаль написав на своїй сторінці в мережі Facebook, що в грудні Наталія Королевська заявила в міліцію, що загубила на вулиці в Луганську диплом про вищу освіту. За словами Москаля, це викликало в нього підозри, чи справді міністр мала документ.

Разом із тим, як заявив у телефонній розмові з Радіо Свобода один зі співробітників Східноукраїнського національного університету, Наталія Королевська зараз є студенткою третього курсу юридичного факультету цього вишу. Проте у студентському відділі кадрів цього закладу згодом відмовилися спростувати чи підтвердити цю інформацію.

(Скановані частини документа взято зі сторінки Геннадія Москаля у Фесбуці)

XS
SM
MD
LG