Доступність посилання

ТОП новини

Тюремники: Тимошенко відмовляється зустрічатися з дочкою


Євгенія Тимошенко
Євгенія Тимошенко
Державна пенітенціарна служба заявляє, що колишній прем’єр Юлія Тимошенко відмовляється йти в кімнату для побачень для зустрічі з дочкою Євгенією. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Пенітенціарної служби.

При цьому відомство спростовує поширену Євгенією Тимошенко інформацію про те, що екс-прем’єра змушують прийти на побачення з нею.

«Сьогодні Євгенія Тимошенко прибула до ЦКЛ «Укрзалізниці» для зустрічі зі своєю підзахисною. Будь-яких перешкод щодо проведення цієї зустрічі з боку співробітників Качанівської виправної колонії (№ 54) не чиниться і не чинилося. Однак засуджена Юлія Тимошенко заявила, що вона відмовляється прослідувати до кімнати, де завжди проходять її зустрічі з адвокатами і проходило короткострокове побачення з народними депутатками, для зустрічі з дочкою. Тобто, захисник засудженої Юлії Тимошенко наразі змушена чекати, поки до неї вийде її підзахисна», – мовиться в повідомленні пенітенціарної служби.

Тим часом, як повідомляє прес-служба «Батьківщини», дочку Тимошенко без пояснення причин не пускають до матері в харківську лікарню «Укрзалізниці». Згідно з повідомленням, від 12-ї години дня Євгенії Тимошенко обіцяють «ось-ось» дозволити відвідування, але досі нічого не відбувається.

«Звертаємо увагу, що пенітенціарна служба не допускає до Юлії Тимошенко жодної людини з команди з п’ятниці, коли представники прокуратури вручили лідерові опозиції абсурдну і цинічну «підозру», а стан її здоров’я викликав серйозне занепокоєння. Четверту добу захисники не можуть ані дізнатися, як почувається Юлія Тимошенко, ані обговорити лінію захисту у черговій сфальсифікованій справі», – мовиться в повідомленні.

«Знаючи цинізм чинної влади, можемо лише здогадуватися, що відбувається за дверима лікарні і якого роду шантаж застосовують до лідера опозиції в обмін на обіцянку дозволити побачення», – наголосили в «Батьківщині».

Водночас, за інформацією Євгенії Тимошенко, зараз у лікарні терміново облаштовують нову кімнату для побачень, куди намагаються силою перетягти Юлію Тимошенко, мовиться в повідомленні.
XS
SM
MD
LG