Доступність посилання

ТОП новини

Суд переніс розгляд скарги Луценка про злочин посадовців правосуддя


Юрій Луценко на одному з попередніх судових слухань, кадр відеотрансляції
Юрій Луценко на одному з попередніх судових слухань, кадр відеотрансляції
Печерський районний суд Києва переніс судове засідання з розгляду скарги колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на постанову про закриття кримінальної справи за його заявою про скоєння стосовно нього злочину посадовими особами Генеральної прокуратури та суддями Печерського та Апеляційного судів міста Києва на 1 лютого, повідомила в середу прес-служба партії «Народна самооборона», яку очолює колишній міністр.

Суд ухвалив відкласти розгляд справи у зв’язку з неявкою Луценка на судове засідання та відсутністю об’єктивних даних про те, що він про час та місце розгляду справу був повідомлений належним чином, а також у зв’язку з ненаданням судові матеріалів кримінального провадження, заявив слідчий суддя Печерського райсуду Віктор Кицюк.

Адвокат колишнього міністра Ігор Фомін відтак отримав від судді повідомлення про виклик Юрія Луценка на наступне судове засідання у зв’язку з тим, що сьогодні той перебував на лікуванні у клініці, мовиться в повідомленні.

Як повідомляла в середу Державна пенітенціарна служба, Луценка прооперували у приватній клініці в Києві, і операція минула без ускладнень.

У «Народній самообороні» раніше повідомляли, що операцію видалення поліпа в кишковику Луценкові зроблять у приватній клініці за його власний рахунок.
XS
SM
MD
LG