Доступність посилання

ТОП новини

Власенко каже, що проти нього фальсифікують докази


Сергій Власенко
Сергій Власенко
Захисник колишнього прем’єра Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко стверджує, що Київське бюро судово-медичної експертизи фальсифікує докази у кримінальній справі проти нього щодо подій дворічної давнини.

За словами Власенка, експертизу намагаються підігнати під дані Генпрокуратури, щоб порушити проти нього справу.

«Йдеться про нібито тілесні ушкодження, яких я нібито завдавав ... зараз їх фальсифікують під тілесні ушкодження середньої тяжкості для того, щоб це підпадало під статті Кримінального кодексу», – сказав він. Власенко також наголосив, що на свідків у цій справі чиниться тиск з тим, щоб вони змінили свої свідчення проти нього.

Раніше Власенко заявив, що його можуть заарештувати в найближчі тижні. За його словами, приводом для арешту може бути невиконання ним судових рішень у цивільній справі, а також нібито скоєння ним дій, які кваліфікуються як розбій. Він також розповів, що в постанові Печерського районного суду його обвинувачують у невиконанні рішення суду, йдеться про судові рішення щодо розділу ним спільного майна з колишньою дружиною.

Тим часом, як заявив перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін, Генпрокуратура не має намірів заарештовувати захисника Тимошенко.
XS
SM
MD
LG