Доступність посилання

ТОП новини

Павличенка-молодшого помістили у карцер – активісти


Сергій Павличенко – один із двох обвинувачених у справі про вбивство судді Сергія Зубкова – за рішенням адміністрації слідчого ізолятора поміщений на кілька днів у карцер. Про це йдеться на сторінці акції на захист Павличенків у мережі Facebook.

«Приводом до таких дій стали нібито порушення правил режиму утримання з боку Сергія», – мовиться в повідомленні.

«Справжня ж причина полягає у тому, що 31 січня має відбутися чергове судове засідання по справі родини Павличенків, де Сергій Павличенко має давати свідчення. Перебуваючи у карцері, він не матиме змоги підготуватися до судового засідання ні морально, ні юридично», – вважають активісти, які ведуть сторінку на захист Павличенків.

У жовтні минулого року суд засудив Дмитра Павличенка до довічного ув’язнення, а його сина Сергія Павличенка – до 13 років позбавлення волі за вбивство в березні 2011 року судді Шевченківського районного суду Києва Сергія Зубкова.

Самі засуджені своєї провини не визнають і називають справу сфабрикованою. Захисники Павличенків вказували на те, що слідство не має ніяких реальних доказів причетності підзахисних до вбивства. Окрім того, ключові свідки у справі під час судових засідань наголошували, що не певні, що бачили на місці злочину саме Дмитра та Сергія Павличенків.
XS
SM
MD
LG