Доступність посилання

ТОП новини

«Українські отамани» розгромили німецьку боксерську команду


У Києві відбувся матч сьомого туру Всесвітньої боксерської серії (WSB), в якому команда «Українські отамани» зустрічалася з «Німецькими орлами» (German Eagles).

Як повідомляє УНІАН, усі п’ять поєдинків закінчилися перемогами представників української команди – 5:0.

Всесвітня боксерська серія – одне з нововведень Міжнародної федерації аматорського боксу (AIBA). Турнір створено для популяризації спортсменів-боксерів, які не б’ються на професійному рингу. Адже, як правило, пильна увага світової громадськості на представників цього виду спорту звертається лише раз на чотири роки, під час чергових Олімпійських ігор. У свою чергу, рекламна кампанія WSB і популярність цього проекту серед уболівальників уже зараз дають змогу говорити про вдалий маркетинговий хід функціонерів AIBA.

Відповідно до регламенту змагань, 12 команд розділено на дві групи – по шість у кожній. Чотири кращі команди кожного секстету виходять в плей-офф – одну четвертую фіналу. Далі, за олімпійською системою з вибуванням визначається найсильніша команда світу.

«Українські отамани» на груповому етапі потрапили в компанію з командами із США, Великої Британії, Італії, Казахстану і Німеччини.

Наразі українська команда закріпилася на четвертому місці в групі. У наступному турі 8 лютого на рингу ТРЦ «Термінал» у Броварах» на «отаманів» чекає протистояння з командою Dolce & Gabbana Italia Thunder. Італійці стоять на другому місці в турнірній таблиці і впевнено виграли перший матч із українцями вдома, тому результати змагань будуть непередбачуваними.
XS
SM
MD
LG