Доступність посилання

ТОП новини

У Луценка не виявили ніякої кровотечі – тюремний лікар


Юрій Луценко
Юрій Луценко
В екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка не було виявлено кровотечі, заявив заступник керівника медичного департаменту Державної пенітенціарної служби України Зураб Малазонія під час зустрічі з представниками опозиції.

За словами Малазонії, які цитує прес-служба пенітенціарної служби, маніпуляція, яку зробили Луценкові в приватній клініці, минула успішно.

«Згідно з аналізами, проведеними 29 січня, у Луценка не було виявлено ніяких кровотеч, і згідно з висновками лікарів він перейшов на медикаментозне лікування», – зазначив Малазонія.

«Відповідно, його виписали, і сьогодні він отримує медикаменти і навіть відмовився від перебування в медичний частині колонії», – уточнив лікар.

За словами Малазонії, хвороба, в зв’язку з якою Луценко хоче зробити операцію, не становить загрози його життю і була виявлена ще давно.

«Його дообстежили згідно з його проханнями. У нього було виявлено рецидив, який було діагностовано в 1980 році, тобто 33 роки тому ... І це вже його бажання оперуватися чи ні», – зазначив Малазонія.

За інформацією пенітенціарної служби України, 30 січня Луценка виписали зі стаціонару лікарі приватної київської клініки. Згідно з інформацією, після проведення запланованої маніпуляції лікарі запропонували відповідні рекомендації щодо подальшого амбулаторного лікування Луценка, яке мав виконувати медперсонал Менської виправної колонії в повному обсязі.

Народний депутат, дружина Луценка Ірина розцінює вивезення її чоловіка з лікарні до колонії після операції як замах на його життя. Вона заявила, що за інформацією медиків клініки, в якій Луценку робили операцію з видалення поліпів, у нього відкрилася одна з виразок, яка кровоточить, а також у нього сталася кровотеча після операції.
XS
SM
MD
LG