Доступність посилання

ТОП новини

Льовочкін каже, що не втручатиметься в роботу «Інтеру»


Сергій Льовочкін
Сергій Льовочкін
Голова Адміністрації Президента Сергій Льовочкін заявляє, що передав свою частку акцій GDF MEDIA LIMITED в управління компанії. Про це він заявив у коментарі агенції «Укрінформ».

«Крім того, я виступаю за запровадження редакційної угоди, яка б чітко відмежовувала менеджерсько-господарську функцію керівництва від творчого процесу роботи редакцій», – сказав Льовочкін.

За словами голови Адміністрації Президента, як людина, яка зараз належить до влади, він «гарантує повне невтручання в творчу роботу журналістів і медіа-менеджерів».

Він зауважив, що виступає «категорично проти підходу, коли разом із новим власником або з новим витком політичної кар’єри акціонера відбуваються кардинальні зміни у підходах до інформаційної політики каналу».

Льовочкін також наголосив, що виступає за залучення незалежних, у тому числі й іноземних експертів до підготовки редакційної угоди між менеджментом і журналістами.

Він також висловив переконання, що на сьогодні завдання менеджменту каналу – розширити аудиторію, вивести нові актуальні продукти. «Мої вимоги до управлінців прості: успішний медіа-бізнес і професійна робота творчої команди», – наголосив Сергій Льовочкін.

Сьогодні стало відомо про те, що голова Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін разом з бізнесменом Дмитром Фірташем стане співвласником телеканалу «Інтер».
XS
SM
MD
LG