Доступність посилання

ТОП новини

Рідні загиблого у ДТП заявили, що вимагають від чиновника мільйонного відшкодування


Рідні загиблого у транспортній пригоді з участю голови Зачепилівської районної ради Харківської області вимагають мільйон гривень моральної компенсації, заявили вони в понеділок на судовому засіданні в Індустріальному районному суді Дніпропетровська.

Родичі зазначили, що вже подали цивільний позов з вимогою компенсації.

Родичі загиблого також заявили, що не вірять висновкам медичної експертизи, які твердять, що чиновник за кермом був тверезим, і впевнені, що справу можуть сфальшувати, щоб винні уникли покарання.

Водночас посадовець, який підозрюється у скоєнні пригоди, частково визнав свою провину. У суді він заявив, що був тверезим, а на зустрічну смугу виїхав, вивертаючись від пса, який вискочив на дорогу.

Суд має намір тепер перевити усі протоколи допитів та результати експертиз. Наступне судове слухання заплановане на 15 лютого.

31 січня 2013 року в Індустріальному районному суді Дніпропетровська почали розглядати справу щодо резонансної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась у місті 30 листопада 2012 року за участю голови Зачепилівської районної ради й у якій загинула людина.

За твердженнями свідків, високопосадовець районної ради кермував своїм авто напідпитку, водночас у даних слідства цього факту немає.
XS
SM
MD
LG