Доступність посилання

ТОП новини

У суді в справі Щербаня сутичка депутатів із міліцією (ВІДЕО)


Слідчий суддя Печерського райсуду Києва у кримінальній справі про вбивство депутата Євгена Щербаня Оксана Царевич вирішила видалити із залу засідань усіх сторонніх, крім учасників процесу й працівників ЗМІ.

Суддя ухвалила таке рішення після того, як опозиційні депутати почали голосно висловлювати своє невдоволення з приводу рішення суду, що оштрафував захисника екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка за неповагу до суду, повідомляють Українські новини.

Раніше з такої ж причини суддя вирішила стягнути штраф і з Юлії Тимошенко. Сума штрафу складає тисячу неоподатковуваних мінімумів громадян.

Співробітники спецпідрозділу «Грифон» вимагали від депутатів залишити зал суду. Однак депутати відмовилися це робити, і тоді міліціонери спробували силою виштовхнути їх із залу.

Почалася штовханина, депутати від «Батьківщини» Тетяна Слюз, Людмила Денисова й Олександра Кужель категорично відмовилися залишати зал.

Депутати так і не залишили зал. Зараз засідання так і не відновилося, учасники процесу й депутати очікують повернення в зал судді.
XS
SM
MD
LG