Доступність посилання

ТОП новини

На виборах до Дніпропетровської облради – 9 осіб на одне крісло


На виборах до Дніпропетровської обласної ради конкуренція складає 9 осіб на одне крісло. Про це заявив виконавчий директор Дніпропетровського обласного відділення Комітету виборців України Станіслав Жолудєв.

За його даними, 3 березня відбудуться проміжні вибори депутатів облради в шести округах регіону. На місця депутатів обласної ради, які вибули, ставши народними депутатами, претендують 55 осіб, тобто конкурс складає понад 9 осіб на місце.

Водночас, за інформацією Жолудєва, на виборах до Дніпропетровської міської ради на одне крісло депутата – 14 претендентів.

Реєстрація кандидатів уже завершилась. Реєстрація офіційних спостерігачів від кандидатів триватиме до 25 лютого, довірених осіб – до 27 лютого.

У січні 2013 року на Дніпропетровщині оголосили дострокові вибори депутатів обласної та міської ради. Повноваження депутатів Дніпропетровської обласної ради, які були обрані як висуванці Партії регіонів, Ігоря Циркіна, Юрія Любоненка, Олександра Момота, Віктора Бутківського, Артура Мартовицького виборчком припинив через обрання народними депутатами України. Вибори ще в одному окрузі оголошені через смерть депутата обласної ради Анатолія Скорука.
XS
SM
MD
LG