Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко готовий підтримати кандидатуру Кличка на мери Києва


Народний депутат Петро Порошенко готовий підтримати кандидатуру голови партії УДАР Віталія Кличка на мери Києва у разі його висунення єдиним опозиційним кандидатом.

При цьому Порошенко не виключає, що таким кандидатом може стати і він сам. Про це він повідомив в інтерв’ю «Дзеркалу тижня».

Петро Порошенко підтвердив, що у числі кандидатів у мери, яких розглядає опозиція, є і його прізвище. «Чи відмовиться Порошенко від цієї позиції, якщо це буде єдиний кандидат від опозиції, якщо опозиція ефективно діятиме для забезпечення перемоги? Ні, не відмовиться», – сказав він.

Водночас з огляду на те, що зараз в опозиції триває процес узгодження кандидатури, депутат вважає некоректним називати прізвища і політичні сили, які ведуть переговори.

«Є пропозиції. Я ні до кого не набивався. Опозиція вільна сама визначитися, хто буде оптимальним кандидатом від команди. Якщо Віталій Кличко буде єдиним кандидатом від опозиції, я його, безумовно, підтримаю», – заявив Порошенко.

«Позитивне рішення забезпечить не просто узгодження єдиного кандидата, а перемогу в Києві. А також ефективні дії після перемоги, які дозволять підвищити статус, рейтинг і повагу до опозиції», – додав він.

Вибори у Києві очікують цього року.
XS
SM
MD
LG