Доступність посилання

ТОП новини

Допит третього свідка у справі Щербаня перенесли


Допит екс-голови Донецької облдержадміністрації Володимира Щербаня – свідка у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня – перенесли на 4 березня.

Як заявила, оголошуючи це рішення, слідчий суддя Печерського районного суду Києва Ганна Медушевська, до суду надійшла заява Щербаня, в якій він просить відкласти судове засідання у зв’язку з його хворобою.

Водночас суддя повідомила, що до суду не доправили Юлію Тимошенко, проте, за її словами, причини цього невідомі, бо екс-прем’єра належним чином поінформували 16 лютого про місце й час судового засідання.

Медушевська також зазначила, що в понеділок до суду надійшла заява від адвоката Тимошенко Олександра Плахотнюка про відвід судді. Проте ця заява залишилася без розгляду, оскільки на нинішній стадії процесу відвід суддів не передбачений.

Вчора ввечері прес-служба Державної пенітенціарної служби України повідомила, що Тимошенко не етапуватимуть до Києва, оскільки допит не відбудеться через повідомлення свідка про неможливість прибути до суду через його хворобу.
XS
SM
MD
LG