Доступність посилання

ТОП новини

МОЗ: Тимошенко більше не потребує лікування в стаціонарі


Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко
Комісія з обстеження стану здоров’я Юлії Тимошенко, створена Міністерством охорони здоров’я, вважає, що екс-прем’єр не потребує подальшого лікування і реабілітаційних заходів у стаціонарі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства охорони здоров’я.

За даними відомства, надані німецькими лікарями Тимошенко рекомендації про обсяги й терміни реабілітації були виконані у повному обсязі.

«За період більш ніж дев’ятимісячного перебування у лікарні пацієнтка Тимошенко отримала велику кількість фізіотерапевтичних процедур.На думку членів комісії, значна кількість фізіотерапевтичних процедур, яку вже отримала Тимошенко, не відповідає жодній практиці та стандартам, тим паче, що наслідки такої кількості зазначених процедур можуть мати зворотній ефект», – йдеться в повідомленні.

Окрім цього, як заявили в МОЗ, відповідно до Міжнародних рекомендацій і національних протоколів надання медичної допомоги, всі можливі терміни проведення реабілітаційних заходів вже давно вичерпані.

Тимошенко перебуває на лікуванні в харківській лікарні. Вона відбуває 7-річне ув’язнення за звинуваченням у перевищенні службових повноважень при укладенні газових контрактів із Росією в 2009 році.
XS
SM
MD
LG